Andrea KATAUEROVÁ

Bachelor's thesis

Modelový technologický postup výroby bílého vína

Model Technological Process for the Production of White Wine
Anotácia:
Má bakalářská práce se zabývá produkcí kvalitního českého bílého vína s přívlastkem, modelovým technologickým postupem výroby bílého vína, který je zaměřený na odrůdy Veltlínské zelené a Ryzlink rýnský. Zabývala jsem se nejvyšší kvalitativní kategorií vín vyrobených z nedoslazeného moštu, vínem s přívlastkem - kabinet, pozdní sběr, výběr z hroznů, výběr z bobulí, výběr z cibéb, ledovým a slámovým vínem …viac
Abstract:
This thesis deals with the production of high-quality Czech white wine with special attributes, exemplary technological process of production of white wine, which is focused on varieties Grüner Veltliner and Riesling. I researched the highest quality category of wines made from nedoslazeného cider, wine called - late harvest, grape selection, selection of grapes, selection of raisins, ice and straw …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zverejniť od: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KATAUEROVÁ, Andrea. Modelový technologický postup výroby bílého vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe