Bc. Marcela KLÍMKOVÁ

Master's thesis

Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR

What factors determine food choice of consumers in the Czech Republic
Anotácia:
Pro správnou funkci lidského těla je nezbytné, aby si zákazník měl možnost vybrat jídlo tak, aby strava obsahovala všechny potřebné živiny v požadovaném poměru, jelikož strava je jedním ze základních determinantů pro správné fungování lidského organismu. Obyvatelstvo jako celek, jednotlivci a domácnosti jako samostatné sociální skupiny, které nakupují výrobky pro vlastní potřebu, vytvářejí spotřebitelský …viac
Abstract:
For the proper functioning of the human body, it is essential that the customer has the opportunity to choose food so that the diet contains all the necessary nutrients in the required ratio, as diet is one of the basic determinants for the proper functioning of the human body. The population as a whole, individuals and households as separate social groups, which buy products for their own consumption …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2021
Zverejniť od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KLÍMKOVÁ, Marcela. Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR. Ostrava, 2021. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta