Ing. Kateřina KOPLOVÁ

Diplomová práce

Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR

Knowledge of safe food handling for consumers in the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů České republiky. Práce je rozdělena na dvě části. První část, část teoretická se zabývá charakteristikou nejčastěji hlášených zoonóz v roce 2021 v EU. Dále se tato část věnuje nejvíce rizikovým potravinám a zaměřuje se na vymezení bezpečné manipulace s potravinami jakožto prevence alimentárních …více
Abstract:
The aim of the thesis was to find out and evaluate the level of knowledge of safe food handling among consumers of the Czech Republic. The work is divided into two parts. The first part, the theoretical part, deals with the characteristics of the most frequently reported zoonoses in 2021 in the EU. Furthermore, this part is devoted to the most risky foods and focuses on the definition of safe food …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOPLOVÁ, Kateřina. Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR. Ostrava, 2023. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Lékařská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Ochrana a podpora veřejného zdraví / Ochrana a podpora veřejného zdraví