Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR – Bc. Marcela KLÍMKOVÁ
Bc. Marcela KLÍMKOVÁ
Master's thesis
Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR
What factors determine food choice of consumers in the Czech Republic
Abstract:
Pro správnou funkci lidského těla je nezbytné, aby si zákazník měl možnost vybrat jídlo tak, aby strava obsahovala všechny potřebné živiny v požadovaném poměru, jelikož strava je jedním ze základních determinantů pro správné fungování lidského organismu. Obyvatelstvo jako celek, jednotlivci a domácnosti jako samostatné sociální skupiny, které nakupují výrobky pro vlastní potřebu, vytvářejí spotřebitelský …moreAbstract:
For the proper functioning of the human body, it is essential that the customer has the opportunity to choose food so that the diet contains all the necessary nutrients in the required ratio, as diet is one of the basic determinants for the proper functioning of the human body. The population as a whole, individuals and households as separate social groups, which buy products for their own consumption …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 6. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KLÍMKOVÁ, Marcela. Jaké faktory rozhodují o výběru potravin u spotřebitele v ČR. Ostrava, 2021. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Kateřina KOPLOVÁ -
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
Kateřina KOPLOVÁ -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Kvalita služeb a kvalita zážitku pro sítě nové generace
Jiří Vaněk -
Kvalita života pacienta po cévní mozkové příhodě
Tereza Holubová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Kvalita života v paliativní péči o nemocné
Lenka Lipková