Tereza Emingrová

Bachelor's thesis

Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT

Dairy Product Treated by UHT-technology
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na využití UHT technologie pro výrobu trvanlivých mléčných výrobků. Cílem práce je popsat technologii UHT záhřevu a trvanlivé mléčné výrobky.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the use of UHT technology for the production of durable dairy products. The aim of the work is to describe the technology of UHT heating and durable dairy products.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Emingrová, Tereza. Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies