Certifikace ve stravovacích zařízeních a jejich vnímání spotřebiteli – Tereza Sauerová
Tereza Sauerová
Bachelor's thesis
Certifikace ve stravovacích zařízeních a jejich vnímání spotřebiteli
The consumer perception of certifications in catering facilities
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá certifikacemi ve stravovacích zařízeních a jejich vnímání spotřebiteli a provozovateli těchto podniků. Hlavním cílem práce je na základě primárního výzkumu zjistit, jaké mají spotřebitelé povědomí o certifikacích a zodpovědět výzkumné otázky, zda je udělení certifikace důležitým faktorem pro spotřebitele při výběru stravovacího zařízení. Druhotným cílem je zhodnotit, zda …moreAbstract:
Bachelor thesis focuses on certifications in catering facilities and their perception by consumers and the management of catering facilities. The aim of the thesis is to determine the consumer awareness of certifications based on primary research. The primary research analyses if the customers consider certifications an important factor in their decision-making process while choosing certain catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/89056
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2023
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Renata Lukášová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/89056
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz