Bc. Šebela Šebela
Bakalářská práce
Bavorská gastronomie
Gastronomy of Bavaria
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Bavorská gastronomie“ je členěna do tří částí, konkrétně teoretické, analytické a návrhové části. První část definuje pojem gastronomie, gastronomický cestovní ruch a historický vývoj gastronomie. Druhá část se zaměřuje na analytickou stránku práce, kdy na základě pozorování a vlastního výzkumu budeme porovnávat bavorské a české pokrmy, jejich přípravu a stolování v obou zemích …víceAbstract:
The thesis on the topic "Bavarian gastronomy" is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and design part. The first part defines the concept of gastronomy, gastronomic tourism and the historical development of gastronomy. The second part focuses on the analytical side of the work, where based on observations and our own research, we will compare Bavarian and Czech dishes, their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/n1zmv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Kateřina Homutová
- Oponent: Mgr. Daniel Lang
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová -
Národní svátky a tradiční gastronomie jako didaktické téma. Komparativní studie možností Číny, Řecka a ČR s využitím v oborové didaktice obchodu a služeb
Lucie Štetinová -
Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
Natália Kosmeľová -
Tradiční gastornomie v Českém ráji a její vliv na rozvoj regionu
Eliška Kladná -
Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
Milan VLACH