Bc. Šebela Šebela

Bachelor's thesis

Bavorská gastronomie

Gastronomy of Bavaria
Anotácia:
Bakalářská práce na téma „Bavorská gastronomie“ je členěna do tří částí, konkrétně teoretické, analytické a návrhové části. První část definuje pojem gastronomie, gastronomický cestovní ruch a historický vývoj gastronomie. Druhá část se zaměřuje na analytickou stránku práce, kdy na základě pozorování a vlastního výzkumu budeme porovnávat bavorské a české pokrmy, jejich přípravu a stolování v obou zemích …viac
Abstract:
The thesis on the topic "Bavarian gastronomy" is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and design part. The first part defines the concept of gastronomy, gastronomic tourism and the historical development of gastronomy. The second part focuses on the analytical side of the work, where based on observations and our own research, we will compare Bavarian and Czech dishes, their …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/n1zmv/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedúci: Ing. Kateřina Homutová
  • Oponent: Mgr. Daniel Lang

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická