Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species – Ing. Anna Hubáčková
Ing. Anna Hubáčková
Disertační práce
Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species
Vliv sušících metod na průběh sušení a organoleptické vlastnosti vybraných sladkovodních ryb v Kambodži
Anotace:
Převážná většina obyvatel Kambodže je závislá na zemědělství a jedním z nejdůležitějších odvětví v produkci potravin je chov sladkovodních ryb, mezi jejichž nejrozšířenější způsob zpracování patří sušení. Cílem této práce je vyzkoumat vliv sušení v rozdílných podmínkách u čtyř běžných druhů sladkovodních ryb: hrdložábříka bílého (Monopterus albus), tlamouna nilského (Oreochromis niloticus), keříčkovce …víceAbstract:
A great part of the population in Cambodia is strongly dependent on agriculture and one of the most important means of food production is freshwater aquaculture. Drying was investigated as one of the promising techniques for fish processing in this country.The objective of this study is to investigate the influence of drying under different conditions on selected freshwater fish species, namely swamp …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Banout, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HUBÁČKOVÁ, Anna. \textit{Influence of drying method on drying kinetics and organoleptic properties of selected Cambodian fresh water fish species}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/6o2lke/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíDoktorský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS
Práce na příbuzné téma
-
Vliv různého režimu zmražení na fyzikální, technologické a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
Andreja Gajić -
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
Eliška Plecitá -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
Marie Henrychová -
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
Eva Budková
Název
Vložil
Vloženo
Práva