Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto – Sandra MATKOWSKÁ
Sandra MATKOWSKÁ
Bachelor's thesis
Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto
Analysis of Competitiveness of the Pizzeria Per Tutto
Abstract:
Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení …moreAbstract:
The topic of the bachelor thesis is the analysis of the competitiveness of the pizzeria Per Tutto. The theoretical part of the thesis is focused on the knowledge in the field of competition and competitiveness, which are obtained by exploring the literary sources. The practical part is based on the obtained theoretical knowledge and there is a report produced by the BCG matrix, SWOT analysis, PEST …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2013
Accessible from:: 17. 5. 2013
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MATKOWSKÁ, Sandra. Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Management and economics
Theses on a related topic
-
Porterův model pěti sil firmy Pelamis, s.r.o.
Dominika Gotvaldová -
Business model pro založení kavárny
Lucie Janíková -
Aplikace Business modelu Canvas na konkrétní podnikatelský záměr
Arianna Nikolaeva -
Organizační struktura a její vliv na efektivitu a konkurenceschopnost podniků v sektoru služeb
Pavel Cepák -
Konkurenceschopnost firmy ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s.
Kateřina Paululiková -
Konkurenceschopnost obchodního podniku
Jana Černochová -
Konkurenceschopnost a výkonnost podniku
Aneta Kalašová -
Konkurenceschopnost podniků v oblasti služeb
Barbora Netolická