Sandra MATKOWSKÁ

Bachelor's thesis

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Analysis of Competitiveness of the Pizzeria Per Tutto
Abstract:
Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení …more
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is the analysis of the competitiveness of the pizzeria Per Tutto. The theoretical part of the thesis is focused on the knowledge in the field of competition and competitiveness, which are obtained by exploring the literary sources. The practical part is based on the obtained theoretical knowledge and there is a report produced by the BCG matrix, SWOT analysis, PEST …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2013
Accessible from:: 17. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MATKOWSKÁ, Sandra. Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Management and Economics

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Management and economics