Sandra MATKOWSKÁ

Bachelor's thesis

Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto

Analysis of Competitiveness of the Pizzeria Per Tutto
Anotácia:
Tématem bakalářské práce je analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Teoretická část práce je zaměřena na poznatky z oblasti konkurence a konkurenceschopnosti, které jsou získány průzkumem literárních pramenů. Praktická část se opírá o získané teoretické poznatky a je zde vypracovaná BCG matice, SWOT analýza, PEST analýza a Porterův model pěti konkurenčních sil. Jsou navržena opatření ke zvýšení …viac
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is the analysis of the competitiveness of the pizzeria Per Tutto. The theoretical part of the thesis is focused on the knowledge in the field of competition and competitiveness, which are obtained by exploring the literary sources. The practical part is based on the obtained theoretical knowledge and there is a report produced by the BCG matrix, SWOT analysis, PEST …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2013
Zverejniť od: 17. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MATKOWSKÁ, Sandra. Analýza konkurenceschopnosti pizzerie Per Tutto. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 17. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Management and Economics

Bachelor programme / odbor:
Economics and Management / Management and economics