Ing. Petr Ciffra

Diplomová práce

Založení startupu v sektoru HORECA

Launching a startup in the HORECA sector
Anotace:
Diplomová práce se zabývá procesem založení startupu v sektoru HORECA. Cílem této práce je představit postup nutný pro založení startupu v sektoru HORECA a ověření vlastních podnikatelských nápadů, které by měly vyústit v návrh podnikatelského plánu Lean Canvas pro start-up. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy charakteristické pro podnikání, na tyto pojmy navazuje popis procesů specifických …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the startup process in the HORECA sector. The aim of this work is to introduce the necessary steps for starting a startup in the HORECA sector and verification of own business ideas, which should result in the Lean Canvas business start-up proposal. The theoretical part defines the basic concepts characteristic of entrepreneurship. These concepts follow the description …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/znigl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
  • Vedoucí: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství