Ing. Petr Ciffra

Master's thesis

Založení startupu v sektoru HORECA

Launching a startup in the HORECA sector
Abstract:
Diplomová práce se zabývá procesem založení startupu v sektoru HORECA. Cílem této práce je představit postup nutný pro založení startupu v sektoru HORECA a ověření vlastních podnikatelských nápadů, které by měly vyústit v návrh podnikatelského plánu Lean Canvas pro start-up. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy charakteristické pro podnikání, na tyto pojmy navazuje popis procesů specifických …more
Abstract:
This diploma thesis deals with the startup process in the HORECA sector. The aim of this work is to introduce the necessary steps for starting a startup in the HORECA sector and verification of own business ideas, which should result in the Lean Canvas business start-up proposal. The theoretical part defines the basic concepts characteristic of entrepreneurship. These concepts follow the description …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2018
  • Supervisor: doc. Ing. Petr Čech, Ph.D.
  • Reader: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)