Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti – Jaroslava VACULÍKOVÁ
Jaroslava VACULÍKOVÁ
Bakalářská práce
Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
Development of production technology of sugar in the sugar Hrusovany Jevisovkou from 1989 to present
Anotace:
Záměrem této práce bylo srovnání technologie výroby cukru na základě odborné praxe, kterou jsem vykonávala během kampaně roku 1988 v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou a odborné exkurze, kterou jsem absolvovala v letošním roce. Zaměřila jsem se na rozdíly v technologii výroby cukru v tomto časovém rozmezí. Cílem mé práce je kompletně popsat technologii cukrovaru od příjmu řepy, těžení surové šťávy …víceAbstract:
The intention of this essay (nebo project nebo work) is the comparison of the sugar manufacturing technologies on the basis of practical training experience which I practised within the 1988 campaign in the sugar house Hrušovany nad Jevišovkou and the field trip which I passed out this year. I focused on the differences in the sugar manufacturing technologies in that space of time. The target of my …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22746
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Václav Brachtl
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. \textit{Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti} [online].
Zlín, 2011 [cit. 2021-02-27]. Dostupné z: <https://theses.cz/id/6wo53x/>.
Bakalářská práce.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická.
Vedoucí práce Ing. Václav Brachtl.
Jak správně citovat práci
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
Adéla Valachovičová -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Výroba cukru v českých zemích dříve a nyní
Lukáš MADĚRA -
Technologie výroby ochucených ciderů
Jana Jarešová -
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
Martin Štefanov -
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
Eliska Romankiv -
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
Veronika Lavingrová -
Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Radoslav Mičo