Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti – Jaroslava VACULÍKOVÁ
Jaroslava VACULÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti
Development of production technology of sugar in the sugar Hrusovany Jevisovkou from 1989 to present
Abstract:
Záměrem této práce bylo srovnání technologie výroby cukru na základě odborné praxe, kterou jsem vykonávala během kampaně roku 1988 v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou a odborné exkurze, kterou jsem absolvovala v letošním roce. Zaměřila jsem se na rozdíly v technologii výroby cukru v tomto časovém rozmezí. Cílem mé práce je kompletně popsat technologii cukrovaru od příjmu řepy, těžení surové šťávy …moreAbstract:
The intention of this essay (nebo project nebo work) is the comparison of the sugar manufacturing technologies on the basis of practical training experience which I practised within the 1988 campaign in the sugar house Hrušovany nad Jevišovkou and the field trip which I passed out this year. I focused on the differences in the sugar manufacturing technologies in that space of time. The target of my …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22746
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. \textit{Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/6wo53x/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VACULÍKOVÁ, Jaroslava. Vývoj technologie výroby cukru v cukrovaru Hrušovany nad Jevišovkou od roku 1989 do současnosti. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Výroba cukru v Moravskoslezském kraji a její možná role v turismu
Adéla Valachovičová -
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
Jaroslav Samek -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Podpory v sektoru výroby cukru s jejich návazností na rozvoj venkova
Kamila Lopatová -
Ekonomické zhodnocení výrobkové vertikály cukru
Martina Komárková -
Technologie výroby ovocných destilátů
Adéla Kotrlová -
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
Eliska Romankiv -
Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
Veronika Lavingrová