Bc. Veronika PAVUKOVÁ

Bakalářská práce

Hodnocení výživové hodnoty různých druhů nejčastěji frekventovaných snídaní

The nutritional value rating of different types of the most frequented breakfast
Anotace:
Předmětem bakalářské práce bylo zjistit, jak žáci na základní škole snídají. Poté vyhodnotit kvalitativní a kvantitativní složení těchto snídaní a posoudit, zda-li je toto složení pro vybranou věkovou skupinu správné. Informace jsem získala pomocí dotazníkového šetření, které proběhlo formou řízeného interview. Dotazník byl rozdán žákům ve věku od 11 do 14 let. Dotazníky byly zpracovány statisticky …více
Abstract:
The main goal of the Bachelor thesis is to ascertain the breakfast habits of pupils at primary school. Afterwards, analyse the qualitative and quantitative composition of these breakfast and to assess whether this composition is suitable for the selected age group or not. I gained the information through questionnaire survey which was realized by controlled interview. The questionnaire was distributed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2010
Zveřejnit od: 28. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2010
  • Vedoucí: MUDr. Lýdie Ryšavá, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PAVUKOVÁ, Veronika. Hodnocení výživové hodnoty různých druhů nejčastěji frekventovaných snídaní. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví