Bc. Tomáš Kalina

Diplomová práce

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu

Management and control of technological food processing in catering department
Anotace:
Současný trend vedení v kuchyni nespočívá jen v naplánování výrobního programu a výdeji jídel v kuchyni. V dnešní době je pozice šéfkuchaře více spojena s administrativní činností, než jak tomu bylo v minulosti. Někteří odborníci už tuto pozici nazývají manažerskou, protože šéfkuchař musí umět organizovat práci, vést lidi, přizpůsobovat se novým technologií a trendům a navíc ještě musí umět mluvit …více
Abstract:
Present trend of organizing kitchen proces does not consist only from planning of production programme and serve up the meals in kitchen. Nowadays is positon of chef more connected with administration, than in the past. Some of the profesional calls this position as managerial, because chef has to know how to organize work, lead people, adapt on new technologies and trends and additionaly has to speak …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze