Bc. Tomáš Kalina

Master's thesis

Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu

Management and control of technological food processing in catering department
Abstract:
Současný trend vedení v kuchyni nespočívá jen v naplánování výrobního programu a výdeji jídel v kuchyni. V dnešní době je pozice šéfkuchaře více spojena s administrativní činností, než jak tomu bylo v minulosti. Někteří odborníci už tuto pozici nazývají manažerskou, protože šéfkuchař musí umět organizovat práci, vést lidi, přizpůsobovat se novým technologií a trendům a navíc ještě musí umět mluvit …more
Abstract:
Present trend of organizing kitchen proces does not consist only from planning of production programme and serve up the meals in kitchen. Nowadays is positon of chef more connected with administration, than in the past. Some of the profesional calls this position as managerial, because chef has to know how to organize work, lead people, adapt on new technologies and trends and additionaly has to speak …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2015
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze