Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu – Bc. Tomáš Kalina
Bc. Tomáš Kalina
Diplomová práce
Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu
Management and control of technological food processing in catering department
Anotace:
Současný trend vedení v kuchyni nespočívá jen v naplánování výrobního programu a výdeji jídel v kuchyni. V dnešní době je pozice šéfkuchaře více spojena s administrativní činností, než jak tomu bylo v minulosti. Někteří odborníci už tuto pozici nazývají manažerskou, protože šéfkuchař musí umět organizovat práci, vést lidi, přizpůsobovat se novým technologií a trendům a navíc ještě musí umět mluvit …víceAbstract:
Present trend of organizing kitchen proces does not consist only from planning of production programme and serve up the meals in kitchen. Nowadays is positon of chef more connected with administration, than in the past. Some of the profesional calls this position as managerial, because chef has to know how to organize work, lead people, adapt on new technologies and trends and additionaly has to speak …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11370/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KALINA, Tomáš. \textit{Management a řízení na úseku technologického zpracování potravin v gastronomickém provozu}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/6ypx93/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Metoda hodnocení 360 stupňů a její využití ve společnosti ČSA a.s.
Hana Hasalová -
360stupňový marketing v Brand Managementu: Analýza kampaně dm drogerie markt „Ženské zdraví“
Klára Horelicová -
Hodnocení zaměstnanců v IT společnosti se zaměřením na metodu 360° zpětné vazby
Irena Znachorová -
360° zpětná vazba jako nástroj hodnocení zaměstanců
Štěpán CVRČEK -
Vliv pandemie Covid-19 na systém řízení a vedení zaměstnanců v oboru financí a účetnictví
Eliška Hlavničková -
Styly vedení a jejich uplatnění v organizaci
Lenka Polletová -
Vliv multikulturního prostředí a globalizace na vedení multikulturního týmu ve
Jonáš Filgas -
Vedení dobrovolníků na vícedenních hudebních festivalech populární hudby; Základní principy při vedení dobrovolníků
Eliška Pruch Dočkalová