Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu – Bc. Tomáš Kropáček
Bc. Tomáš Kropáček
Bakalářská práce
Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu
Pairing of Czech Red Wines with Old Czech Dishes as an Upselling Method
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabýva oblastí gastronomie. Jedná se o párování českých červených vín se staročeskými pokrmy s využitím upsellingové metody. V práci se objevují informace o červených vínech a modrých odrůdách révy vinné, historii staročeské gastronomie a principu upsellingu.Abstract:
This bachelor's thesis deals with the field of gastronomy. It focuses on pairing Czech red wines with traditional Czech dishes using the upselling method. The thesis includes information about red wines and blue grape varieties, the history of traditional Czech gastronomy, and the principles of upselling.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/a9vfa/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KROPÁČEK, Tomáš. \textit{Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/6ysihr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
Veronika Drugová -
Víno ve spojitosti s enogastronomií
Nikola Štěpánková -
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
Eva BARTÁČKOVÁ -
Výrobní linky na přípravu červeného vína
Adam Sklenička -
Import révového vína z Moldávie do České republiky
Natálie Gospodinova -
Upselling a Cross-selling sportovního centra
Filip Fleischmann