Bc. Tomáš Kropáček

Bakalářská práce

Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu

Pairing of Czech Red Wines with Old Czech Dishes as an Upselling Method
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabýva oblastí gastronomie. Jedná se o párování českých červených vín se staročeskými pokrmy s využitím upsellingové metody. V práci se objevují informace o červených vínech a modrých odrůdách révy vinné, historii staročeské gastronomie a principu upsellingu.
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the field of gastronomy. It focuses on pairing Czech red wines with traditional Czech dishes using the upselling method. The thesis includes information about red wines and blue grape varieties, the history of traditional Czech gastronomy, and the principles of upselling.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/a9vfa/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2024
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví