Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem – Bc. Andrea Skotáková
Bc. Andrea Skotáková
Master's thesis
Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem
Fruit and vegetable baby food with increased health benefits
Abstract:
Diplomová práce s názvem Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem byla vypracována na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně na ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů v letech 2017-2020. Cílem bylo navrhnout a připravit několik vzorků příkrmů z ovoce a zeleniny, které budou vykazovat zvýšený zdravotní benefit. První část práce je zaměřena na vývoj …moreAbstract:
The thesis with title Fruit and vegetable baby food with increased health benefits was elaborated on Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Faculty of Horticulture in Lednice Mendel University in Brno during the years 2017- 2020. The goal of the thesis was design and prepare several samples of baby food from fruit and vegetable with increased health benefits. The first part is focused …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Reader: Alena Saláková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Přísun zeleniny a ovoce u vybrané populační skupiny
Marie KALECKÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská