Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem – Bc. Andrea Skotáková
Bc. Andrea Skotáková
Diplomová práce
Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem
Fruit and vegetable baby food with increased health benefits
Anotace:
Diplomová práce s názvem Ovocné a zeleninové příkrmy se zvýšeným zdravotním benefitem byla vypracována na Zahradnické fakultě v Lednici Mendelovy univerzity v Brně na ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů v letech 2017-2020. Cílem bylo navrhnout a připravit několik vzorků příkrmů z ovoce a zeleniny, které budou vykazovat zvýšený zdravotní benefit. První část práce je zaměřena na vývoj …víceAbstract:
The thesis with title Fruit and vegetable baby food with increased health benefits was elaborated on Department of Post-Harvest Technology of Horticultural Faculty of Horticulture in Lednice Mendel University in Brno during the years 2017- 2020. The goal of the thesis was design and prepare several samples of baby food from fruit and vegetable with increased health benefits. The first part is focused …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
- Oponent: Alena Saláková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Přísun zeleniny a ovoce u vybrané populační skupiny
Marie KALECKÁ -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová