Tradiční a novodobé pivní restaurace – Barbora Hlavatá
Barbora Hlavatá
Bakalářská práce
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Traditional and modern beer restaurants
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá komparací vybraných tradičních a novodobých pivnic v centru Prahy. První část práce se soustředí na vysvětlení základních pojmů zejména z oblasti gastronomie, piva a pivovarnictví. Druhá část práce se již zaměřuje přímo na výzkum. Ten sestával zejména z osobního šetření a rozhovorů s personálem restaurací, na jehož základě byly vytvořeny popisy pivnic pro následnou komparaci …víceAbstract:
The bachelor’s thesis deals with comparison of selected traditional and modern beer restaurants in the city centre of Prague. The first part of the thesis is focused on the explanation of basic terms of gastronomy, beer and brewing industry. The second part of the thesis aimes directly at research. The research involved personal investigation and interviewineg the restaurant staff in particular. On …víceKlíčová slova
gastronomie restaurace pivnice pivo nabídka tradice gastronomy restaurant pub beer offer tradition
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HLAVATÁ, Barbora. \textit{Tradiční a novodobé pivní restaurace}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/74oc1o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
Jiří Havlín