Barbora Hlavatá
Bachelor's thesis
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Traditional and modern beer restaurants
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá komparací vybraných tradičních a novodobých pivnic v centru Prahy. První část práce se soustředí na vysvětlení základních pojmů zejména z oblasti gastronomie, piva a pivovarnictví. Druhá část práce se již zaměřuje přímo na výzkum. Ten sestával zejména z osobního šetření a rozhovorů s personálem restaurací, na jehož základě byly vytvořeny popisy pivnic pro následnou komparaci …moreAbstract:
The bachelor’s thesis deals with comparison of selected traditional and modern beer restaurants in the city centre of Prague. The first part of the thesis is focused on the explanation of basic terms of gastronomy, beer and brewing industry. The second part of the thesis aimes directly at research. The research involved personal investigation and interviewineg the restaurant staff in particular. On …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
Jiří Havlín