Jan Duras
Bakalářská práce
Světová potravinová krize
The World Foods Crisis
Anotace:
Cílem této práce je zjistit a popsat možné příčiny světové potravinové krize a odhadnout její dopady na společnost. Dále zjistit pohled veřejnosti na danou problematiku pomocí dotazování v anketě a navrhnout nápravné opatření. Z relevantních dat bylo vybráno osm možných příčin potravinové krize a zjišťována jejich míra ovlivňující světovou dostupnost potravin. Zjištěné informace byly poté porovnány …víceAbstract:
The aim of my thesis was to find out and describe possible reasons of world food crisis and to estimate its impact on society. Then was examined an approach of public to studied area by the means of an internet inquiry and finally were sought out remedial measures. Eight possible reasons were selected out of relevant data and then was discussed their contribution to worldwide food availability. On …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/23738
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2011
- Vedoucí: Martin Musil
- Oponent: Martin Luštický
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/23738
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
The Causes and Impacts of the Current Opioid Crisis on American Society
Vladan TÓTH -
Structural causes of the crisis of the Economic and Monetary Union of the European Union
Zuzana BERTLOVÁ -
Causes and consequences of crisis on the market for secondary raw materials.
Ivana Gojišová -
Svetová finančná kríza - príčiny a východiská
Jana Wittgruberová -
Svetová finančná kríza - príčiny, dôsledky, východiská
Ivan Kriška -
Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
Soňa Lavičková -
The Phenomenon of Food Banks in Britain after 2010
Michal MILOTA