Přístup studentů ČZU v Praze k problematice plýtvání potravin – Hana Vetráková
Hana Vetráková
Bachelor's thesis
Přístup studentů ČZU v Praze k problematice plýtvání potravin
Approach of CULS students to the issue of food waste
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou plýtvání potravinami u studentů ČZU v Praze. Cílem bylo identifikovat chování studentů při zacházení s nespotřebovanými potravinami s ohledem na tuto problematiku. Zkoumané údaje byly získány za pomoci elektronického sběru dat. Následně byla provedena analýza a syntéza získaných dat pomocí programu Excel a pro testování statistických hypotéz bylo využito …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of food waste by CULS students in Prague. The aim was to identify their behaviour when dealing with unused food with the respect to this issue. The data were obtained using electronic data collection. Afterwards, the data were analysed and synthesized using Excel and SPSS was used for testing hypotheses. The questionnaire survey itself focuses on approaches …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 3. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VETRÁKOVÁ, Hana. \textit{Přístup studentů ČZU v Praze k problematice plýtvání potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/7753k7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Business and Administration
Theses on a related topic
-
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková -
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Overview of food waste in South American Countries for the last 10 years.
Renata Sarybaeva -
FOOD WASTE - potravinový odpad v domácnostech a maloobchodu
Vlasta NOVÁ -
FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
Martin Mikulášek -
Food waste in Czech households
Anna Hrubá
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights