Markéta Palová

Bakalářská práce

Proteinové obaly a filmy v potravinářství

Proteinous Films and Coatings and Their Application in Food-processing Industry
Anotace:
Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá proteinovými obalovými materiály, které se využívají v potravinářství. Zahrnuje hlavní informace o obalu a popisuje jeho základní charakteristiky. Hlavní část práce je zaměřena na nejčastěji používané druhy proteinových obalů, jejich vlastnosti, výrobu a využití. V závěru práce dochází ke srovnání proteinových obalových materiálů s materiály syntetickými a jsou …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with protein packaging materials, which are used in the food industry. It includes general information about the package and its basic characteristics. The main part is focused on the most commonly used types of protein packagings, their properties, production and usage. In conclusion, there is a comparison of protein packaging materials and synthetic materials and there …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2016
Zveřejnit od: 20. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ondřej Krejčí, PhD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Palová, Markéta. Proteinové obaly a filmy v potravinářství. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie