Markéta Palová
Bachelor's thesis
Proteinové obaly a filmy v potravinářství
Proteinous Films and Coatings and Their Application in Food-processing Industry
Abstract:
Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá proteinovými obalovými materiály, které se využívají v potravinářství. Zahrnuje hlavní informace o obalu a popisuje jeho základní charakteristiky. Hlavní část práce je zaměřena na nejčastěji používané druhy proteinových obalů, jejich vlastnosti, výrobu a využití. V závěru práce dochází ke srovnání proteinových obalových materiálů s materiály syntetickými a jsou …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with protein packaging materials, which are used in the food industry. It includes general information about the package and its basic characteristics. The main part is focused on the most commonly used types of protein packagings, their properties, production and usage. In conclusion, there is a comparison of protein packaging materials and synthetic materials and there …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2016
Accessible from:: 20. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Palová, Markéta. Proteinové obaly a filmy v potravinářství. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Materials Technology / Polymeric Materials and Technology
Theses on a related topic
-
Obalové materiály v potravinářství
Petr Majar -
Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
Denisa Jedruchová -
Biodegradabilní obalové materiály
Michaela Zichová -
Obalové materiály pro účinné skladování pečiva v domácnostech
Adéla Ducháčová -
Balíci materiály a balíci technika používána v potravinářství
Petr Konečný -
Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství
Klára Mácová -
Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Aneta Hošťálková -
Antibakteriální vlastnosti obalových materiálů v potravinářství
Kateřina SULOVSKÁ