Proteinové obaly a filmy v potravinářství – Markéta Palová
Markéta Palová
Bakalářská práce
Proteinové obaly a filmy v potravinářství
Proteinous Films and Coatings and Their Application in Food-processing Industry
Anotace:
Tato rešeršní bakalářská práce se zabývá proteinovými obalovými materiály, které se využívají v potravinářství. Zahrnuje hlavní informace o obalu a popisuje jeho základní charakteristiky. Hlavní část práce je zaměřena na nejčastěji používané druhy proteinových obalů, jejich vlastnosti, výrobu a využití. V závěru práce dochází ke srovnání proteinových obalových materiálů s materiály syntetickými a jsou …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with protein packaging materials, which are used in the food industry. It includes general information about the package and its basic characteristics. The main part is focused on the most commonly used types of protein packagings, their properties, production and usage. In conclusion, there is a comparison of protein packaging materials and synthetic materials and there …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2016
Zveřejnit od: 20. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Palová, Markéta. Proteinové obaly a filmy v potravinářství. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Polymerní materiály a technologie
Práce na příbuzné téma
-
Obalové materiály v potravinářství
Petr Majar -
Aktivní a inteligentní obalové materiály pro potraviny
Denisa Jedruchová -
Biodegradabilní obalové materiály
Michaela Zichová -
Obalové materiály pro účinné skladování pečiva v domácnostech
Adéla Ducháčová -
Balíci materiály a balíci technika používána v potravinářství
Petr Konečný -
Nové trendy v obalových materiálech pro využití v potravinářství
Klára Mácová -
Inteligentní obaly pro použití v potravinářství
Aneta Hošťálková -
Antibakteriální vlastnosti obalových materiálů v potravinářství
Kateřina SULOVSKÁ