František Nedbalý
Bachelor's thesis
Front cooking
Front cooking
Abstract:
Práce se zabývá konceptem otevřené kuchyně „Front Cooking“, přižemž analyzuje předešlý a současný stav stravování v hotelu Pawlik První část se zabývá historií stravování a zážitkovou gastronomií. Další analytická část se zaměřuje na stravování v hotelu Pawlik a Front cooking. Poslední návrhová část uvádí podněty a doporučení pro zlepšení stávajícího stavu. Práce vychází z osobního podílu realizace …moreAbstract:
The work deals with the concept of the open kitchen "Front Cooking" - analysis the previous and the current state of options at Pawlik In the first part deals with history gastronomie and experience gastronomie. The next part is deals in hotel Pawlik and Front Cooking. The last proposal part is provides suggestions and recommendations for improving the current situation. The work come from personally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 11. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11097/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 1. 2014
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Nelli Salmanova -
Analýza významu lázeňství pro rozvoj města Luhačovice
Jana Svobodová -
Zvýšení standardu ubytování a zlepšení úrovně poskytovaných služeb vybudováním moderního hotelu za přispění ESIF
Jan Peřinka -
Systémy řízení kvality a jejich využití v lázeňství
Nikola Svobodová