Řízení ICT ve farmaceutické společnosti – Bc. Aleš Podolský
Bc. Aleš Podolský
Diplomová práce
Řízení ICT ve farmaceutické společnosti
Management of ICT in Pharmaceutical Company
Anotace:
Diplomová práce se věnuje problematice zásad a pokynů vydaných Evropskou Unií resp. Státním úřadem pro kontrolu léčiv, týkající se počítačových systémů používaných ve farmaceutickém průmyslu. Teoretická část popisuje doplněk 11, který definuje základní doporučení pro řízení počítačových systémů. Dále popisuje úskalí projektového řízení a kroků s ním spojených. Praktická část, nejprve demonstruje formou …víceAbstract:
This thesis deals with the problems of principles and guidelines issued by the European Union respectively State Office for Drug Control. Thesis is relating to computerised systems used in the pharmaceutical industry. The theoretical part describe annex 11, which defines the basic recommendations for the management of computer systems. Furthermore, the theoretical part describes the difficulty of project …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/inb1f/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Zdeněk Voznička, CSc.
- Oponent: doc. Ing. Bohumil Miniberger, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBISVysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Informační technologie a management
Práce na příbuzné téma
-
Řízení kvality služeb
Jan Riegert -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
Martina POTENCOVÁ -
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Specifics of tourism management system of selected country
Valeriya Korol -
Backend of the portal for management of cloud applications and virtual classrooms
Marek Šoška -
Marketing communications management of a confectionery company in the context of the Covid-19 pandemic
Anna Klimenko -
Výběrové řízení na ICT a smluvní zajištění ICT služeb ve veřejném sektoru
Aneta Terčová