Dominika Tamaši
Bachelor's thesis
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.Abstract:
This bachelor thesis deals with modern technology of heat treatment of meat Sous-vide. The first part focuses mainly on meat structure, his properties and various heat treatment. The second part deals with Sous-vide technology her utilization for meat processing, com-paring with traditional technologies and safety of treated raw materials
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Tamaši, Dominika. Využití metody Sous vide pro přípravu masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
Václav Simmerl -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
Anna Bartošíková -
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
Barbora Bartuňková -
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
Michaela Merclová