Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích – Bc. Polina Cherepanova
Bc. Polina Cherepanova
Diplomová práce
Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích
Abstract:
Natural palm sap has been known as a tasty and refreshing beverage in tropical countries. In Cambodia, it is traditionally preserved with the addition of plant barks with probable but unproven antimicrobial activity. Ten ethanolic and aqueous extracts from five Cambodian plant barks were tested in vitro by the broth microdilution method. The results were determined as minimum inhibitory concentrations …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
- Oponent: Marie Netopilová, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHEREPANOVA, Polina. \textit{Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/7nc4dv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva