Bc. Katarína Knociková

Master's thesis

Inovace vybraných procesů v hotelu Louis Leger v Praze

Innovation of selected Processes at the Louis Leger Hotel in Prague
Abstract:
The main goal is to identify and process processes based on the ARIS modeling method and propose options for process inovation in the provision of accommodation services. The teoretical part of the diploma thesis explains the concepts of process, innovation and describes the possibilities of improvment and optimization of processes. ARIS is method that i used in the analytical part. In the analytical …viac
Abstract:
Cieľom je identifikovať a spracovať procesy na základe modelovacej metódy ARIS a navrhnúť možnosti inovácie procesov v poskytovaní ubytovacích služieb. Teoretická časť práce vysvetľuje pojmy proces, inovácia a popisuje možnosti zlepšovania a optimalizácie procesov. Predstavuje metódu ARIS, ktorá je použitá v analytickej časti. V analytickej časti je pomocou diagramov spracovaný a popísaný model tvorby …viac
 
 
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tlzvy/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2019
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Lucie Plzáková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)