Bc. Martin Babič
Master's thesis
Champagne versus Morava
Champagne versus Moravia
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá porovnáním vinařských oblastí Champagne a Morava jako celku. V literární části jsou podrobně popsány jednotlivé vinařské regiony, jejich historie, geografie, legislativní náležitosti, klimatické a půdní podmínky, odrůdová skladba, řádné výrobní postupy aj. Cílem bylo porovnat proslulou vinařskou oblast Champagne, která je etalonem nejlepších bublinek světa, s Moravou. Dále …viacAbstract:
This diploma thesis deals with the comparison of Champagne and Moravian wine regions as a complex. In the literary part are described in detail the individual wine regions, their history, geography, legislative elements, climatic and soil conditions, varietal composition, good production methods etc. The aim was to compare the famous wine region of Champagne, which is the standard of the best bubbles …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Práce na příbuzné téma
-
Vliv konzervančních přípravků na průběh sekundární fermentace u modelových čirokových siláží
Lucie Hronová -
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
Ondřej Novotný -
Porovnání analytických a senzorických vlastností vín před a po sekundární
Kamil Prokeš -
Výběr a implementace informačního systému
Petr Cichra