Řízení firemní restaurace Aramark – Bc. Jana Diblíková, DiS.
Bc. Jana Diblíková, DiS.
Bachelor's thesis
Řízení firemní restaurace Aramark
Management of the Aramark Restaurant
Anotácia:
Tato bakalářská práce je věnována Řízení firemní restaurace Aramark, sledování, jak taková restaurace funguje a zjištění, zda by byl zájem o zařazení nabídky nového konceptu zdravého stravování. Bakalářská práce je rozdělena na tři kapitoly: teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou vymezeny formy společného stravování, organizační struktura, F&B Management, jeho obchodní …viacAbstract:
This Bachelor’s dissertationis devoted to the Management of the company restaurant Aramark, tracking how such a restaurant works and finding out if there would be an interest in including a new healthy eating concept. The dissertation is divided into three parts: a teoretic part, ananalytic part and anproposal part. In the teoretic one there are defined form sofcollectiveeating, organisationstructure …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bhfve/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DIBLÍKOVÁ, Jana. \textit{Řízení firemní restaurace Aramark}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/7v9bs8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Problematika stravování spojeného se zdravým životním stylem v rusky psaných internetových magazínech pro ženy
Kateřina Zajíčková -
Konstrukce marketingového plánu k posílení firemní identity podniku
Adam Topinka -
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Adam HOFHANSL -
PROSTŘEDKY A ORGÁNY VEŘEJNÉ KONTROLY ÚROVNĚ SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ V ČR
Jan Konopčík -
Competencies and Qualifications of Management and Staff at Tourism and Hospitality Establishments
Anastasiya Matviyenka -
Vnější a vnitřní prostředí managementu a jeho vliv na řízení organizace
Anna Mitrofanova -
Tvorba strategie facility managementu
Leoš Vlček -
Kompetenční profil vybrané profese v hotelnictví nebo cestovním ruchu
Pavel Žďárský