Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře s leguminózou – Pavla Gregorová
Pavla Gregorová
Bakalářská práce
Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře s leguminózou
Cultivation of common wheat in mixture with legumes
Anotace:
V posledních letech je věnována zvýšená pozornost směsnému pěstování dvou i více plodin na stejném pozemku. Tyto systémy umožňují zvýšení druhové pestrosti pěstovaných plodin a ve srovnání s monokulturou mohou vést k lepšímu využití půdy i efektivnějšímu využívání podmínek prostředí. Cílem této práce bylo vyhodnotit směsné pěstování pšenice seté ozimé s vybranými leguminózami z hlediska základních …víceAbstract:
In recent years, mixed cultivation of two or more crops on the same plot has received increased attention. These systems allow for an increase in diversity of cultivated crop types and can lead to a better use of land and more efficient use of environmental conditions compared to monoculture. The aim of this work was to evaluate the mixed cultivation of winter wheat with selected legumes in terms of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GREGOROVÁ, Pavla. \textit{Pěstování pšenice seté ve směsné kultuře s~leguminózou}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/7wak9u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Rostlinná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Systém řízení kvality ve společnosti B a K production s. r. o., působící v průmyslovém odvětví
Ondřej Jedlička -
Influence of special nutrition on the quality of sugar beet production
Joany Lizet Hernandez Kong -
Produkce, kvalita a technologie zpracování králičího masa
Tereza Sekničková -
Produkce, kvalita a technologie zpracování velbloudího masa
Veronika Sejbalová -
Produkce a kvalita ovčí vlny
Kristina Křupková -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Produkce a kvalita silážní hmoty kukuřice s podsevovými plodinami
Jakub Vašina
Název
Vložil
Vloženo
Práva