Kvalita jako konkurenční nástroj v cetovním ruchu – Hanna Pohrebniak
Hanna Pohrebniak
Bakalářská práce
Kvalita jako konkurenční nástroj v cetovním ruchu
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kvalitou jako konkurenčním nástrojem cestovního ruchu. Práce obsahuje dvě části: teoretickou a praktickou. Praktická část se dále dělí na analytickou a návrhovou. Cílem teoretické části je pojednat o problematice kvality cestovního ruchu, její významu a měření. V analytické úkolem je zjistit, jak se měří kvalita v cestovním ruchu v praxi, zanalyzovat výsledky a jejich vliv …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with quality as a competitive tool of tourism. The work contains two parts: theoretical and practical. The practical part is further divided into analytical and design. The aim of the theoretical part is to discuss the issue of tourism quality, its importance and measurement. The analytical task is to find out how the quality of tourism is measured in practice, to analyze …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Konkurenceschopnost podniku v osobních službách
Monika Pichlová -
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Catering jako specifická stravovací služba
Eva Albínyiová -
Design služeb Zátiší Catering Group, a.s.
Jana Vaňková -
Catering jako součást služeb cestovního ruchu
Eliška DOSKOČILOVÁ -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
Veronika Veselá
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Pohrebniak, H.
21. 4. 2022
Velichová, H.
23. 5. 2022