Bc. Marta Durdíková

Bachelor's thesis

Kalkulace nákladů ve vybraném podniku

Abstract:
Bakalářská práce se zabývá kalkulací nákladů v restauraci Gurmán. Kalkulačních technik je několik a vybrat tu, která bude nejvíce efektivní je složitý proces, který můžeme zjistit jedině aplikací na daný výrobek. Proto v restauraci aplikuji přirážkovou kalkulaci si rozvrhovou základnou na přímý materiál na jednici, kde tento způsob je využíván zvlášť na náklady pro restauraci a zvlášť na rozvor, který …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with cost calculation in Gurmán restaurant. A costing technique is a tool that will serve as an application management tool. Therefore, in the restaurant I apply a surcharge calculation and a scheduling base to direct material to the unit, where this method is particularly well suited to the cost and restaurant. As a result of the total cost of the product, all costs are higher …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Lukáš Polanecký
  • Reader: Ing. Lukáš Pešek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích