Analýza francouzské gastronomie – Ing. Filip Kratochvíl
Ing. Filip Kratochvíl
Master's thesis
Analýza francouzské gastronomie
Analysis of French gastronomy
Anotácia:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu francouzské gastronomie a její využití z hlediska regionálních pokrmů ve Francii a České republice. Cílem mojí práce je zmapovat francouzskou gastronomii z regionálního hlediska, provést analýzu produktů, surovin, nápojů a následně analýzu regionálních pokrmů ve všech dvaadvaceti regionech. Cílem práce je rovněž na základě sledování vybraných restaurací ve …viacAbstract:
The presented master‘s dissertation focuses on the analysis of French gastronomy and its application from the perspective of regional dishes in France and the Czech Republic. The first aim of my thesis is to map and analyse regional dishes, ingredients and drinks in all of the twenty-two French regions. The second aim is to map the offerings of traditional dishes in the restaurant markets of France …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
Pavel PLOCHÝ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Klára Prouzová -
Kvalita gastronomických služeb v Brně
Kristýna Jurková -
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
Barbora Šilerová -
A Multiple-Parallel-Text Approach to Chinese and Czech Dish Names
Lucie Habichová -
Pokrmy připravované v jedné nádobě
Elena Czigle