Ema Palíková

Bakalářská práce

Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.

World cheese production and their pairing in gastronomy
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá současnou světovou produkcí sýrů a jejich párováním. Poskytuje ucelený přehled o výrobě a párování sýrů se zaměřením na teoretické a praktické aspekty tohoto tématu. Teoretická část práce se zabývá historií sýrů, včetně jejich vzniku a vývoje, nutričními hodnoty a zdravotními výhodami a nevýhodami. Následně poskytuje podrobný rozbor různých druhů sýrů a výroby. Dále …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the current world cheese production and pairing, providing a comprehensive overview of cheese production and pairing, focusing on the theoretical and practical aspects of this topic. The theoretical part of the thesis deals with the history of cheese, including its origin and development, nutritional value and health advantages and disadvantages. It then provides a detailed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
  • Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu