Bc. Adam Švidek

Diplomová práce

Porovnání vnímání enogastronomických vztahů při tvorbě kombinací mezi českými konzumenty a odbornými experty

Comparison of enogastronomy relationships in perception between Czech consumers and industry experts, by creating culinary combinations
Anotace:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu vinohradnictví a vinařství na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2019/2020. Práce je zaměřena na popis enogastronomických vztahů v párování bylin a vín, a zasazení těchto vztahů do kontextu vnímání mezi odbornou a laickou veřejností, v podmínkách České republiky. Část práce se také věnuje zjištění rozdílů mezi návrhy ideálních variant …více
Abstract:
The diploma thesis was prepared at the Department of Viticulture and Viniculture at the Faculty of Horticulture of Mendel University in Brno in 2019/2020. The work is focused to describe enogastronomy relationships in matching herbs and wines, in the context of perception between industry experts and lay public, in the conditions of the Czech Republic. A section of the work speaks about finding the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Josef Licek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta