Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví? – Bc. Tereza Fišerová
Bc. Tereza Fišerová
Diplomová práce
Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?
Minimally processed food-is it beneficial to health?
Anotace:
Práce se zabývá tématem minimálně tepelně zpracovaných potravin a jejich vlivem na lidské zdraví. V literární části je představena živá strava a popsána problematika konzumace tepelně nezpracované potravy z hlediska pozitivních i negativních dopadů. V experimentální části byla zjištěna mikrobiologická nezávadnost vybraných produktů a dále byly provedeny analytické metody vedoucí ke stanovení biologicky …víceAbstract:
Literature search about minimally heat processed foods and their impact of human health. The literary part presents the raw diet and describes the of heat unprocess food consumption in terms of positive and negative impacts. In the experimental part was found microbiological safety of selected products and methods of analysis were carried out leading to the detection of biologically active substances …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Fišerová, Tereza. Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?. Pardubice, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.