Jana Vaňharová

Bachelor's thesis

Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů

Microbial risks in the production of soft drinks
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá nealkoholickými nápoji a jejich možnou mikrobiální kontaminací. Nejdříve jsou nealkoholické nápoje rozděleny podle vyhlášky č. 248/2018 Sb.Dále je popsáno, ze kterých surovin jsou nealkoholické nápoje vyrobeny. Další část je věnována hlavním skupinám mikroorganismů, které mohou kontaminovat nealkoholické nápoje. Na závěr je zpracován přehled technologických operací výroby …more
Abstract:
This bachelor thesis focuses on soft drinks and their possible microbial contamination. The most important are non-alcoholic beverages available according to Decree No. 248/2018 Coll. It is also necessary that non-alcoholic beverages are produced from a source of raw materials. The next part is considered to be the management of groups of microorganisms that can control soft drinks. Finally, an overview …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.
  • Reader: Miloš Jurica, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta