Bc. Jan Pavlíček

Master's thesis

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar

Business plan for a new gastronomic enterprise - Tapas bar
Abstract:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného restauračního zařízení (tapas baru) v Praze. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PESTEL analýzy i analýzu …more
Abstract:
The goal of this master thesis is to develop a complex business plan for a restaurant (tapas bar), located in city of Prague, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PESTEL …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2018
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)