Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar – Bc. Jan Pavlíček
Bc. Jan Pavlíček
Diplomová práce
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Business plan for a new gastronomic enterprise - Tapas bar
Anotace:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného restauračního zařízení (tapas baru) v Praze. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PESTEL analýzy i analýzu …víceAbstract:
The goal of this master thesis is to develop a complex business plan for a restaurant (tapas bar), located in city of Prague, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PESTEL …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/mw679/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVLÍČEK, Jan. \textit{Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/8gaw86/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Španělská gastronomie
Zuzana Jenčíková -
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Denisa Jarošová -
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Business Plan for agricultural company focusing on vertical agricultural technology
Carlos López Guirado Pérez -
Efektivnost hospodaření MČ Praha 10 s nemovitým majetkem
Jiří Jaroš -
Marketingová organizace Prague City Tourism a její podíl na rozvoji cestovního ruchu v Praze
Anastasiia Lukiianchuk -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Prague Marina a její revitalizace
Jitka Zárubová