Mgr. Gabriel Slanicay

Bachelor's thesis

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťáv
Abstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of microorganisms in fruit juices and the technological operations both sterilizing and leading to concentration of fruit juices.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: prof. RNDr. Leona Buňková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Slanicay, Gabriel. Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření . Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Food Technology and Assessment / Food Technology

Theses on a related topic