Mgr. Gabriel Slanicay

Bachelor's thesis

Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření

Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
Anotácia:
Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťáv
Abstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of microorganisms in fruit juices and the technological operations both sterilizing and leading to concentration of fruit juices.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Slanicay, Gabriel. Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření . Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology

Práce na příbuzné téma