Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření – Mgr. Gabriel Slanicay
Mgr. Gabriel Slanicay
Bachelor's thesis
Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření
Microbiological Analysis of Fruit Juices Depending on Technological Treatment
Anotácia:
Tato bakalářská práce pojednává o výskytu mikroorganismů v ovocných šťávách a o technologických operacích jak sterilačních tak vedoucích ke koncentraci a zahušťování ovocných šťávAbstract:
This bachelor thesis deals with the occurrence of microorganisms in fruit juices and the technological operations both sterilizing and leading to concentration of fruit juices.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Slanicay, Gabriel. Mikrobiologická analýza ovocných šťáv v závislosti na technologickém ošetření . Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Food Technology and Assessment / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Zdravotní aspekty konzumace ovoce a ovocných šťáv
Nicole Stašková