Bc. Kateřina Šebánková

Bakalářská práce

Komparace úseků F&B ve vybraném hotelovém řetězci

Comparison of F&B Departments in Chosen Hotel Chain
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na deskripci rozdílů úseku F&B v rámci hotelového řetězce a na jejich vzájemnou komparaci. Práce je rozdělena na tři části, teoreticko-metodologickou, analytickou a návrhovou. První, teoreticko-metodologická část zahrnuje literární rešerši, ve které jsou vysvětleny rozdíly mezi hotelovým řetězcem a hotelovou skupinou. Dále jsou zde popsáni největší představitelé …více
Abstract:
This bachelor's thesis is focused on the description of differences between F&B sections within hotel chains and their mutual comparison. This thesis is divided into three parts: a theoretical-methodological, an analytical, and a design part. The theoretical-methodological part includes an extensive search of the relevant literature which explains the differences between a hotel chain and a hotel …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/x1sgu/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví